Compaq Presario 4550

Compaq Presario 4550 er en multimediamaskin som er beregnet på hjemmebrukerne. Denne maskinen har alt du trenger for å spille spill eller surfe på Internett.

Publisert

Compaq Computer Corporation er verdens største PC-produsent. De var først ute med å klone IBM PC allerede i 1982. Bare i Norge solgte Compaq over 100 000 PCer i 1997.

Presario er navnet på Compaqs PC-serie for hjemmebruk. Den har ikke det helt siste i teknologi, men har relativt god ytelse og inneholder alt du trenger for å komme i gang - inkludert en romslig 17-tommers skjerm. Dette er en typisk PC for førstegangskjøperen som vil lære om PC, men ønsker å fikle minst mulig inni PCen selv.

Når du slår maskinen på for første gang, starter Compaqs eget installasjons-program automatisk. Her kan du (i en engelsk meny) velge hvilken språkversjon av Windows 95 du ønsker å benytte. Norsk versjon er selvfølgelig et av valgene. Det eneste du trenger å vite er hva du heter og hva slags skriver du skal benytte. Sørg også for å ha Windows 95 lisensbevis for hånden siden du må taste inn en lisenskode underveis.

Istedenfor å være diskettfabrikk, har maskinen en CD som enkelt setter maskinen tilbake til utgangspunktet. Hvis du bruker den må du først ta sikkerhetskopi av dine egne filer (og highscore-lister) siden harddisken blir slettet helt under denne operasjonen. Uheldigvis har mange spill en tendens til å rote til en PC fullstendig så på en hjemmemaskin er en slik CD uvurderlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer