Conker: Live & Reloaded

SPILLTEST: En remake av et fem år gammelt Nintendo-spill - er det virkelig det vi vil ha? Microsoft tror det, men den nye Conker gir oss en blandet følelse. Hvorfor det?

Publisert
Sist oppdatert

Rare er det smått legendariske selskapet som produserte en rekke klassiske spill til Nintendo 64-konsollen - mange husker GoldenEye, Perfeck Dark, Conker, Banjo-Kazooie og en lang rekke andre titler. Rare var i årevis Nintendos nærmeste samarbeidspartnere, og det var ikke rart at det kom som et lite sjokk når konkurrenten Microsoft kjøpte firmaet for et par år siden. Meningen var en rekke eksklusive spill til Xbox, men Rare har tilsynelatende ikke vært så produktive som mange hadde håpet. Et OK barnespill (Grabbed by the Ghoulies) er det vi har sett fra den kanten hittil - men nå får britene en sjanse til å bevise hva de er gode for.

Conker: Live & Reloaded er altså en mer eller mindre direkte port av Conker's Bad Fur Day, et av de aller siste storspillene til Nintendo 64. I tillegg er det lagt til en ganske omfattende onlinemodus, med full støtte for Xbox Live.

Med i tiden?

Bad Fur Day var i sin tid et ganske nyskapende plattformspill, spesielt fordi det var et av de ytterst få spillene på den familievennlige Nintendo-maskinen som turde å introdusere banning og kontroversielle temaer, alt pakket inn i en kjempekoselig ramme med søte kosedyr og fine farger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer