Contract Jack

Et av våre favorittspill gjennom tidene har fått en tilleggspakke som forteller historien fra en annen vinkel. Til tross for den lave prisen er dessverre ikke Contract Jack spesielt verdt pengene.

Publisert
Sist oppdatert

Contract Jack er et spill som gjorde oss genuint triste. Spillet er nemlig en del av No One Lives Forever-serien, og de to titlene er etter vår mening blant de flotteste førstepersonsspillene noensinne, men det lever absolutt ikke opp til våre forventninger.

Contract Jack plasserer seg kronologisk mellom del en og to, men er ikke et fullstendig spill. Det er egentlig bare en tilleggspakke, men det krever ikke at du har noen av de andre spillene i serien installert.

Det vi elsket med NOLF-spillene var de ekstremt gode historiene, sjarmen, humoren, stemningen og den svært solide spillbarheten med plass til både sniking og brutalitet. Contract Jack mangler dessverre disse elementene, og dermed skuffer ganske stort.

Helten i spillet er altså ikke vår kjære Cate Archer, men en leiemorder kjent som John Jack. Han er en lite diskret muskelmann ansatt i H.A.R.M - organisasjonen vi prøvde å bekjempe i de andre NOLF-spillene. I og med at Jacks spesialitet er rå kraft, forsvinner hele snikeelementet og muligheten til å bruke gadgets. Her gjelder det bare å skyte - og det er ikke noe i veien med det, men Contract Jack får det bare ikke helt til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer