Cooler Master SNA 95: Design-strømforsyning

Smart og lekker strømforsyning til PC-en din.

Cooler Master SNA 95: Design-strømforsyning
Publisert
Sist oppdatert

Bærbare PC-er, PDA-er, MP3-spillere og GPS-er. De er alle avhengige av eksterne strømkilder titt og ofte. I stedet for å ha med en haug av dem når du er på tur, kan det være smart å ha én som passer til dem alle.

SNA 95 (Slim Notebook Adapter 95W) er en universell 19V-strømforsyning fra Cooler Master, som i disse dager er på vei til markedet. Den stikker seg ut i mengden på flere områder, først og fremst på grunn av designet.

Passer de fleste

For denne er slank! Den bygger kun 17 mm i høyden, og i tillegg til å inkludere åtte forskjellige kontakter tilpasset de fleste bærbare PC-er på markedet, har den også en USB-port for lading av andre dingser.

Den leveres dessuten med en smart "kabelsnelle" som kan kneppes på undersiden, slik at du slipper lange snubletråder på bord og gulv.

Inntil 150W

Strømforsyningen kan levere jevnt inntil 95W, men klarer også mer, inntil 150W for korte perioder, i følge produsenten. 95W er imidlertid tilstrekkelig for de aller fleste bærbare PC-er.

SNA 95 er kompatibel med PC-er fra Acer, Asus, HP/Compaq, Toshiba, Sony, Dell og Lenovo, og har ifølge Cooler Master en veiledende pris på 66 Euro. Vi vet at enheten er på vei inn i norske butikker, men venter fortsatt på bekreftelse fra Cooler Master på pris og tilgjengelighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.