Coollector - filmarkiv på PC-en

Dette er applikasjonen alle filmnerder vil like.

Publisert
Sist oppdatert

Hvorvidt det kommer av at det er en typisk inneaktivitet eller fasinasjonen ligger i store skjermer vites ikke, men det er gjerne slik at datainteresserte mennesker også har en generell interesse av film.

Og der en vanlig filminteressert person kanskje nøyer seg med å ha samlingen i hylla, alfabetisert etter regissør, vil den som også har et godt grep om mus og tastatur i tillegg ha samlingen i en eller annen digital form.

Derfor har vi skrevet om et par løsninger tidligere. For deg som er interessert i det sosiale aspektet rundt det å presentere mediesamlingen sin har vi Listal, mens Delicious Library burde tilfredsstille selv de mest pertentlige Mac-brukere.

Det finnes også andre alternativer, som Movie Organizer, Digital Hoard eller DVD Profiler.

Coollector - 44 000 filmer

Men der de fleste filmarkiv enten koster penger eller baserer seg på at du må legge inn samlingen din selv, kommer Coollector med en ferdig database på over 40 tusen titler og et persongalleri på over 90 tusen skuespillere, regissører, produsenter og så videre. I tillegg til de rene data om filmene følger også litt om handlingen, anmeldelser og bilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer