Coolpix-nytt fra Nikon

Denne uka lanseres det mye nytt fra kameraprodusentene, her er Nikons bidrag

Coolpix-nytt fra Nikon
Publisert
Sist oppdatert

De store kameraprodusentene venter ikke til IFA-messen med å slippe alle kameranyhetene, det gjør de unna uka før. Nikon har lansert et stort knippe nyheter, som legger lista enda høyere enn før. Men prisene blir stadig lavere.

Se også: Sony med 288 megapiksler i sekundet

Nikon Coolpix

I høst lanserer Nikon flere forskjellige Coolpix-serier, beregnet på et bredt spekter av brukere. De enkleste koster nå ikke mye over tusenlappen ved lansering, og snart er vel 1000-kronersgrensen brutt.

Coolpix S4150 og S6150

Dette er de enkleste kameraene, men S4150 har Nikon-optikk med 5x optisk zoom og 14 megapikslers bildebrikke. De har innebygde både hjelpefunksjoner og redigeringsmuligheter, så du får bedre bilder i utgangspunktet og muligheter til å bearbeide dem med kreative effekter uten å måtte bruke PC.

COOLPIX S4150 finnes i rødt, sort, fiolett, honningbronse og sølv. Det kommer i salg fra 1. september, og har en listepris på 1 290 kroner.

Storebror S6150 har Nikon-optikk med 7x zoom og hele 16 megapikslers bildebrikke. Her får du også bildestabilisator, video i 720p og berøringsskjerm med mange muligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer