Coop / Prix lanserer ny avansert hjemmePC

Tidligere i år lanserte Coop Prix sin første PC. Dette har gitt mersmak, for nå lanseres det en helt ny modell med oppgraderte spesifikasjoner - til samme pris. Vi har tatt en sniktitt på den nye dagligvaren

Publisert
Sist oppdatert

For snart et år siden dukket den første dagligvare-PCen opp, hos Rema. Den var rimelig og hadde svært gode spesifikasjoner. Tidligere i år kom så Coop/Prix på banen med en enda bedre maskin til lavere pris. Disse maskinene kan du lese om her og her.

Den første maskinen hos Coop/Prix var sannsynligvis en føler i markedet. Den ble ikke annonsert i særlig grad, og ble heller ikke distribuert i hele kjeden. Etter vår omtale var det mange som kontaktet oss og spurte hvilke forrretninger som førte PCen, siden den var ukjent og ikke tilgjengelig i den lokale forretningen.

Denne nye maskinen vil derimot bli tilgjengelig i langt større grad, og vil bli annonsert i flere medier.

Hva er nytt med denne modellen?

Den første PCen ble lansert i mars/april, og det har som vanlig skjedd en viss utvikling på komponentfronten siden da.

Selve maskinprofilen er den samme, vi snakker om en maskin som skal kunne dekke forskjellige behov for hele familien, og håndtere både hjemmearbeide og underholdning med god margin. Den skal også være en passe blanding av stilig og diskrét.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer