Coop kutter PC-prisen

Dagligvarekjeden opplever stor suksess med PC-salg, og reduserer prisen med en tusenlapp for å matche tilbudene i DinSides PC-oversikt.

Publisert
Sist oppdatert

DinSides oversikt over landets beste PC-tilbud foretas annenhver måned. Totalt sammenlignes 8-10 PC-pakker til rundt 10.000 kroner inkl mva. Mars/april-oversikten finner du her.

Pakkene selges også uten skjerm til dem som skulle ønske det, og da ligger prisene stort sett rundt 8.000 kroner inkl mva. Det betyr altså at de 17" LCD-skjermene som følger pakkene, koster rundt 2.000 kroner.

Utfordrer

PC-salg gjennom dagligvarebransjen presser nå databutikkene oftere og oftere, og mest aggressiv den siste tiden har Coop-kjeden vært. I februar lanserte de et meget bra PC-tilbud gjennom sine Prix og Obs!-butikker. PCen ble solgt uten skjerm, til 8.990 kroner inkl mva.

Da vi testet denne PCen i februar, konkluderte vi med at det var en svært brukervennlig og velutstyrt PC, at du fikk mye for pengene, men at du måtte godta at den hadde et litt høyt støynivå. Du kan lese hele testen av denne PCen her.

Tusenlappen billigere

Nå har kjeden tatt inn et nytt parti av denne PCen, og samtidig har de redusert prisen med en tusenlapp, til 7.990 kroner inkl mva. Dermed koster PCen omtrent som modellene i vår oversikt koster uten skjerm, og er det beste tilbudet basert på Intel-teknologi vi har sett i denne prisklassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer