Coop-PC på testbenken

Nå har vi tatt for oss PCen fra Coop, som har tatt opp konkurransen med de store nettbutikkene. Vi har sammenlignet og testet de ekstra finessene som Coop har ladet sin utfordrer med.

Publisert
Sist oppdatert

Coop gir seg ikke, de utfordrer faghandelen igjen med en rimelig og velutstyrt PC. Den første kom i mars 2004, den neste i august - og nå trår de til med en ny utgave. PCen har alt vært i butikkene en ukes tid, og siden dette er et såkalt partivare-prosjekt, vil lagrene ikke fylles opp etter hvert som de tømmes.

Samme lest

Alle disse maskinene er ganske like, og produsert av Medion i Tyskland. Størrelse og farger på kabinettet er den samme, frontpanel med kortlesere og en rekke tilkoblinger er alltid på plass, sammen med TV-kort og trådøst nett.

Ingen av PCene vi har testet i vår store sammenligning har vært like omfattende utstyrt, og Coop ønsker å tilby en hjemme-PC som ”kan alt”. Og det kan se ut til at de har fått til.

Det som skiller denne fra de tidligere modellene er at den ikke lenger er basert på AMD-teknologi. Også grafikken skifter leverandør – ATI er ikke lenger med i bildet. Du får også med en Bluetooth-adapter denne gangen.

Intel-basert

Dagens Coop-PC er bygget på 915P-brikkesettet, som også var basis i en maskin vi bygget og testet i september 2004 .

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.