Coop/Prix PC

PCens status som teknisk vidunder for de innvidde er i fritt fall. Etter at Rema 1000 hadde suksess med sitt PC-salg er det flere andre kjeder som satser tilsvarende. Denne gangen er det Coop/Prix.

Coop/Prix PC
Publisert
Sist oppdatert

Entusiastene og nerdene sverger til å bygge PCen selv, ingen andre er verdt å stole på når det gjelder valg av komponenter og løsninger. Bedriftene velger mer eller mindre tungt kvalifiserte firmaer til å ta hånd om maskinparken, slik at de selv kan konsentrere seg om kjernevirksomheten.

Men en typisk forbruker vil først og fremst ha mest for pengene, og da har dagligvarekjedene noen fordeler. Nøkkelordet er storinnkjøp, det er snakk om en eneste maskinkonfigurasjon, og prisen kan presses ned til smertegrensen - for produsenten.

Derfor ser vi stadig flere produkter i varehusene, som tidligere var forbeholdt faghandelen. Elektrisk verktøy og jernvarer er godt representert, nå gjør PCer og beslektede produkter sitt inntog i flere kjeder.

Allsidig PC

En hjemmePC skal kunne dekke forskjellige behov for hele familien, og håndtere både hjemmearbeide og underholdning med god margin. Den skal også kunne tåle å synes.

PCen som vil bli tilbudt hos Coop/Prix har fått merket Cybercon og er produsert av samme produsent som Rema-PCen. Den har mye til felles med denne, som du kan lese om i denne testen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer