Cordloop samler kablene

Det er ikke ofte vi har gleden av å omtale produkter som er tvers gjennom norske. Cordloop er derimot en norsk patententert oppfinnelse, som også produseres her i Norge.

Cordloop samler kablene
Publisert
Sist oppdatert

Du skal ikke ha mye ekstrautstyr knyttet til PCen din før det blir fullstendig kabelkaos under pulten. Vi har sett mange forsøk på å løse dette problemet, både elegante og mindre elegante.

Heilnorsk

Asker-selskapet Cordloop lanserte nylig sin egen løsning, som er en snelle med kabellås. Løsningen er likevel så unik at den er patentert, og produksjonen foregår også i Norge.

Produktet er formet som en bagel, og består av to sammenmonterte deler. Med et enkelt klikk med tommelen tverrstilles den ene delen, som dermed utgjør en trommel. Den andre delen blir til et grep, og dermed er det bare å kveile kabelen inn på trommelen. Når kabelen er på plass, smekker du "bagelen" sammen igjen, og kabelen låses.

Plass til mye

Vi testet på en vanlig strømkabel til en PC-skjerm, og kortet lengden fint ned med én meter. Dette var en ganske tykk kabel, så for de fleste elektroniske apparater vil det være plass til langt mer.

Cordloop finnes i flere farger, og vi har sett den i butikker i pakker a 10 stk for rundt 300 kroner. For mer informasjon, se www.cordloop.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer