Corel Draw 12 med nye muligheter

Corel slipper i disse dager sin nyeste grafikkpakke, som byr på mange spennende nyheter både for de profesjonelle og de mindre erfarne brukere. Les om nyhetene her!

Publisert
Sist oppdatert

Illustrasjonsprogrammene til Corel har lenge stått sterkt blant grafiske designere og illustratører, og med Graphics Suite 12 lover utviklerne enda større fleksibilitet og brukervennlighet.

Det er tre programmer som er inkludert i Graphics Suite 12 - Corel Draw, Corel Photo-Paint og Corel R.A.V.E. Disse kommer ikke til å selges separat, men er integrert sammen til en meget kraftig designpakke.

Tegn for hånd

Det største nyheten i den nye programpakken er redusert bruk av separate verktøy. I stedet for å bruke egne verktøy for tegning av sirkler eller firkanter, holder det med å tegne disse for hånd, og programmet skjønner selv hvilke figurer det er. Funksjonen fungerer faktisk overraskende bra.

Videre har Corel lagt til en funksjon som heter Dynamic Guides, som gjør det mye enklere å plassere og redigere objekter med matematisk presisjon.

Snap to Objects er en annen ny funksjon som lar designere tegne og modifisere objekter som relaterer til hverandre. Ved hjelp av linjer som viser avstand mellom diverse elementer av tegningen kan du presist flytte på objekter mens datamaskinen beregner plassering automatisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer