Corel med bedre Mac-fonter

Mens CorelDRAW nå er i versjon 8 for Windows, er versjon 6 den siste som er tilgjengelig på Mac. Men nå kommer snart CorelDRAW 8 for Mac også, komplett med Font Reserve fra Diamondsoft. I følge Corel skal sistnevnte løse Mac-brukeres problemer med håndteringen av skrifter.

Snart kommer den for Mac også - og i følge Corel med kraftig fonthåndtering.
Snart kommer den for Mac også - og i følge Corel med kraftig fonthåndtering. Vis mer
Publisert

CorelDRAW 7 kom bare i Windows-versjon, og for Mac-brukere er det derfor en stund siden sist det kom en ny versjon av det populære grafikk- og illustrasjonsverktøyet. Men også Corel (i tillegg til f.eks. Microsoft, med Office 98 for Mac) ønsker nå tydeligvis å markere at Mac-plattformen på ingen måte er glemt.

I tillegg til at Corel har annonsert at CorelDRAW 8 for Power Macintosh nå kommer "snart", annonserte selskapet nylig at det har inngått partnerskap med Diamondsoft og lisensiert deres produkt Font Reserve.

– Brukerne har så langt hatt til gode å se en virkelig løsning på problemene med fonthåndtering, sier markedssjef for Mac-produkter John Geleynse hos Corel. Den grafiske bransjen er fremdeles plaget av problemer som manglende eller ukorrekte fonter i dokumenter, mener han.

Fontdatabase

Men nå skal løsningen i følge Corel finnes i Font Reserve, som med sin database-tilnærming til håndtering av fonter skal ha funnet svaret som Mac-brukere har lett etter i årevis.

I følge Diamondsoft ble Font Reserve utviklet for å takle de fleste problemene som har eksistert rundt tilgang til og anvendelighet av skrifter på Mac. Produktet har fått bred omtale i fagpressen, og skal være allment akseptert som det mest komplette fontverktøyet på markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer