Corel PhotoPaint 9 for Linux blir gratis

Corel har annonsert at firmaet vil tilby gratis nedlasting en versjon av Corel PhotoPaint 9 for Linux. Den fulle nedlastbare versjonen av Corel PhotoPaint 9 for Linux, som er Corels applikasjon for fotoredigering, bildekomposisjon og maling, vil bli tilgjengelig tidlig på sommeren.

Corel PhotoPaint 9 for Linux blir gratis
Publisert

Corel satser knallhardt på Linux, og ønsker å tilby programvare som gjør at vanlige brukere kan ta i bruk operativsystemet. I følge Corel har produktene blitt godt mottatt i Linux-miljøene, og Corel WordPerfect 8 for Linux og Corel LINUX OS skal de mest populære Linux-programmene til nedlasting på CNETs download.com.

Corel PhotoPaint er en konkurrent til Photoshop, men har en forsvinnende liten markedsandel. Tilbudet om å gi vekk pakken gratis til Linux-brukere kan være Corels forsøk på å "oppdra" nye brukere til å forbinde Corel med bildebehandling. Saken er nemlig at Photoshops enorme popularitet først og fremst er et resultat av vaner og utbredelse. PhotoPaint kan godt konkurrere når det gjelder funksjoner.

Corels skryteliste

Noen av de viktigste egenskapene med PhotoPaint, er i følge Corel raske og allsidige interaktive redskaper (Interactive Tools) og levende effekter (Live Tools), et brukervennlig grensesnitt, kompatibilitet med de vanligste grafikkformatene, og en løsning for publisering til Web og PDF (Portable Document Format). Corel PhotoPaint 9 for Linux vil også ha omfattende online dokumentasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer