Corel Print House Magic 3.0

Når Corel nå lanserer en ny versjon av programmet Printhouse Magic, er de som vanlig gavmilde. For ca. 600 kroner får du tre programmer og et enormt bibliotek av bilder, skrifttyper og maler.

Foto: Corel
Foto: Corel Vis mer
Publisert

Dette er produktet for deg som har god tid og liker å eksperimentere. For her er det mye spennende å gripe fatt i. De to viktigste programmene er Corel Print House og Corel Photo House. I tillegg får du programmet Family & Friends, som er et kalenderprogram som lar deg holde oversikt over kommende begivenheter. Det er ogå en adressebok slik at du kan sende invitasjoner o.l. til en gruppe. Programmene er i utgangspunktet tiltenkt hjemmebruk, men det er også maler som vil passe for små bedrifter som skal lage brosjyrer, brevark, visittkort og lignende oppsett.

CorelDraw light

Corel Print House har mange likhetstrekk med den betydelig kraftigere storebroren CorelDraw. Programmet er basert på vektorgrafikk, som i motsetning til punktgrafikk tegner redigerbare linjer og objekter. Du kan benytte et forholdsvis rikholdig utvalg tegneverktøyer, og programmet håndterer både linjer og beziér-kurver. Det gjør at Print House kan benyttes til en rekke enkle illustrasjonsformål.

Du kan velge blant et voldsomt antall maler som ikke er alltid like gode i utgangspunktet, men hvis du vet sånn noenlunde hva du er på jakt etter er dette et fantastisk utgangspunkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer