Cortana med Premier League-spådommer

God hjelp til tippelappen?

SPÅR FOTBALL: Microsofts Cortana traff riktig i 15 av 16 VM-sluttspillskamper. Nå spår hun også kamper i Premier League. Foto: ALL OVER PRESS/PÅL JOAKIM OLSEN
SPÅR FOTBALL: Microsofts Cortana traff riktig i 15 av 16 VM-sluttspillskamper. Nå spår hun også kamper i Premier League. Foto: ALL OVER PRESS/PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Microsoft Cortana, stemmeassistenten som finnes i Windows Phone og snart også for Windows 10, hadde stor suksess med å spå sluttspillkampene i fotball-VM i 2014.

LES OGSÅ: Vi gleder oss til Windows 10

Ved å analysere ting som tidligere kamphistorikk, spillerstatistikk, baneforhold og annet traff hun blink på 15 av 16 kamper i sluttspillet.

Microsofts spådommer har også vært svært presise i amerikanske TV-show som American Idol, The Voice og Dancing with the stars. I American Idol traff spådommen om hvem som ville ryke ut riktig i hver episode av siste sesong, mens hun i de to andre programmene bare fikk én feil i løpet av hele sesongen.

Verdt å tippe på?

Nå er det Premier League som står for tur. Ved å spørre Cortana hvem som vil vinne kampen mellom to av lagene som spiller i nær fremtid, vil hun svare deg med hvem som er favoritten.

Dette kan du også få frem ved å bruke den amerikanske versjonen av Bing-søkemotoren, noe du gjør ved å peke nettleseren til bing.com, trykke på tannhjulet øverst til høyre, velge worldwide og engelsk – USA. Dernest skriver du «premier league predictions» i søkefeltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer