Counter-Strike (XBox)

CS på PC vil for alltid bli husket som et av de mest populære, nettbaserte actionspillene. Men vi lurer på om det er noe særlig på XBox?

Publisert
Sist oppdatert

Counter-Strike på PC er i løpet av de siste årene blitt mer enn et spill. Det er en livsstil for mange, og det er ikke uvanlig å tjene godt med penger på dette tross alt relativt ukompliserte skytespillet. Opprinnelig en Half-Life-modifikasjon, har CS skapt et miljø ulikt noen andre spill. Dessverre er det mange som også synes at CS-opplevelsen er blitt ødelagt av juks og mange useriøse spillere - og muligens er XBox-utgaven løsningen for disse?

Er dette noe bra?

Vi innrømmer at vi har hatt våre tvil når det gjelder en konsollport av et spill som CS. Men med glimrende støtte for XBox Live, muligheten for å laste ned oppgraderinger og nye brett og stemmekommunikasjon passer Counter-Strike faktisk perfekt til XBox.

Det første du må huske på, er å ikke behandle CS som et singleplayer-spill. Du kan riktignok spille alene, men enkeltspillermodusen består kun av kamper mot datastyrte motstandere. Her er det ingen historie eller muligheter for utforskning - meningen med enkeltspillerdelen er kun å trene deg opp til online-kampene. Altså: Har du ikke XBox Live, kandu egentlig bare glemme CS. Det er ikke noe vits. Når dette er sagt, den kunstige intelligensen til botene er glimrende, og du vil virkelig få gjennomgå på høyere vanskelighetsgrader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer