CounterStrike: Condition Zero

Flere år i arbeid, forskjellige utviklere, lekkasjer og kontrovers. Slikt kan ta knekken på et spill, og vi lurer på om Condition Zero er blitt ødelagt av all forhåndsomtalen, eller om det er spillet alle CounterStrike-elskere har ventet på?

Publisert
Sist oppdatert

Enkelt og greit, Condition Zero er enkeltspillerversjonen av CS. Det er en god ide på papiret, og det hørtes enda bedre ut for noen år siden når CS virkelig eksploderte i popularitet. Men som sagt har utviklingen tatt alt for lang tid, og det er liten grunn i dag å betale full pris for et spill du kan laste ned gratis bare for å få muligheten til å øve med datastyrte bots.

For det er det Condition Zero egentlig er - en offline treningsmodus som introduserer noen nye brett og våpen, men i essensen er samme, gamle CounterStrike, minus prepubertale småunger.

Spill alene

Hoveddelen av Condition Zero består av 18 brett du må spille gjennom, i puljer på tre. Du må utføre en rekke oppdrag i hver av disse puljene for å få lov til å spille videre - alt fra å bare drepe alle motstanderne til å drepe de med et spesifikt våpen eller innen en begrenset tidsperiode. Det fungerer greit nok, og de fleste spillerne som ikke har CS-erfaring fra før vil til slutt få grundig gjennomgang av spillets teknikker. Den kunstige intelligensen til de datastyrte motstandere varierer, men generelt oppfører de seg realistisk og virkelighetstro. De har sine feil, men det har jo også ekte, levende spillere du møter på nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer