Crashplan - glimrende backup over Internett

Utnytt ledig lagringsplass hos familie og venner.

Crashplan - glimrende backup over Internett
Publisert
Sist oppdatert

De fleste i dag vet inderliv vel hvor viktig det er å ha oppdaterte sikkerhetskopier av verdifulle personlige datafiler. Likevel slurver mangemed dette, og skylder gjerne på at det er et visst tiltak knyttet til jobben.

Det er imidlertid en dårlig unnskyldning. Det finnes nemlig mange løsninger av typen "install and forget", programmer som kopierer filene umerkbart til en annen lokasjon mens du jobber. Og gevinsten? Hvis harddisken din av en eller annen grunn skulle ta kvelden, kan du med enkle grep føre dataene tilbake til din nye harddisk når den er på plass.

Vi har skrevet om en rekke slike løsninger tidligere, og de er ofte gratis å bruke, for eksempel SimpleBackup, PureSync og SyncToy. Og kjøper du en ekstern harddisk i dag, er sjansen stor for at du også får med et enkelt backup-program på kjøpet.

Veldig god løsning

Men de færreste kan måle seg med den innovative løsningen CrashPlan. Dette er et program som ikke bare sørger for automatisk backup, det sørger også for å ta vare på alle revisjonene av filene. Det betyr at hvis du har et dokument som du har jobbet med i fjorten dager, og ønsker å gjenopprette førsteutkastet, er det en kjempeenkel affære.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer