Creative 3D Blaster Voodoo 2

Selv om Creatives Voodoo 2-kort er ett år gammelt, hevder det seg godt i konkurransen med de andre kortene på markedet. Vi har testet kortet, og er imponert over både pris og ytelse.

Publisert

Vi har tidligere testet et 2083">Voodoo 2-kort som akkurat som dette er basert på 3Dfx-sitt referansedesign. Dette betyr at forskjellen i ytelse er minimal. Driverne på begge kortene har 3Dfx sine drivere som kjerne, og den eneste forskjellen er kontrollpanelet, der Creative tilbyr muligheter for overklokking (dette finnes kun på de nyeste driverne).

I tillegg får du fire fullversjoner av ikke fullt så nye spill, og selvsagt en SLI-kabel for sammenkobling av to kort for høyere ytelse og økt oppløsning. En kabel som kobler 3D-kortet med det vanlige skjermkortet ditt finnes naturligvis også i boksen.

Ytelse

I alle våre tester, som omfatter Direct3D, OpenGL/Glide og kvalitet, fikk kortet nesten like resultater som Maxi Gamer 3D. Spillene kjørte mykt og uten problemer. Kompatibiliteten er en stor pluss med Voodoo 2, siden så å si alle spill på markedet er testet på 3Dfx sine produkter først.

Altså, det er praktisk talt ingenting som skiller de to 3D-kortene, teknisk sett. Men Creative sitt kort er mye billigere, og du får hele fire spill på kjøpet. Dette er en viktig faktor. Derfor kan vi absolutt anbefale dette produktet til tross for alderen. Voodoo 2 er fremdeles noe av det kjappeste på markedet når det gjelder spillytelse og støtte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer