Creative CSW350

Creative supplerer sine SoundBlaster lydkort med høyttalere i forskjellige størrelser og prisklasser. Vi har testet det kraftigste systemet.

Creative CSW350
Publisert

SoundWorks er toppmodellen blant Creative’s høyttalere. Det er et treveis system med subbass og satelitter som har en oppgitt effekt på totalt 67 watt. Creative påstår at systemet kan måle seg med et hi-fi/stereoanlegg, og den påstanden holder til en viss grad.

Fysiske egenskaper

Subbassen har et høyttalerelement på 16 cm i et kabinett av generøse dimensjoner. Dette plasseres typisk på gulvet under bordet, og har en tradisjonell strømbryter. Dette innebærer at du må ned på gulvet og innunder bordet for å slå systemet av og på. Kanskje litt upraktisk, men alternativet er en standby-løsning hvor systemet aldri er helt slått av.

Satelitthøyttalerene er av moderat størrelse, og er lette å plassere. De har et lite stativ for bordplassering, som skrus fast med en stor tommelskrue. Alternativt kan de henge på veggen, og det er et egnet hull på baksiden for å henge opp satellitten på en skrue.

Tilkoblinger

Alle kabler er løse, også strømkabelen (samme type som PCen bruker). Det er kabelklemmer både på subbassen og satelittene, og det er plass til langt tykkere ledninger enn de som følger med. Noen opplever jo at dette gir bedre lyd, men husk at lengden er like viktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer