Creative GeForce 3 Ti 500

Her er Ti 500, den raskeste varianten av alle GeForce-prosessorene. Hvordan klarer brikken seg i virkeligheten? Les videre.

Publisert

Titanium-serien har vært tilgjengelig på det norske markedet allerede siden i fjor høst, men grunnet tekniske problemer har vi ikke hatt mulighet til å teste disse kortene grundig nok før nå. For å friske opp minnet: Titanium-modellene inkluderer GeForce 2 Ti, som er det rimeligste alternativet, GeForce 3 Ti 200, som er ”middelklassen”, og byr på den beste kombinasjonen av pris og ytelse, og selvsagt Ti 500, logisk nok den dyreste og kraftigste varianten.

Teknologisk sett er ikke Ti 500-versjonen spesielt forskjellig fra den opprinnelige GeForce 3-brikken. Først og fremst har den nye prosessoren høyere klokkehastighet – 240 MHz i kjernen og 500 MHz i minnet. ”Gamle” GeForce 3 må nøye seg med 200/460 MHz. Den øvrige funksjonaliteten, med den kraftige og programmerbare Transform & Lighting-motoren, er intakt.

Creatives Ti 500-kort er ganske så godt utstyrt, med både TV- og DVI-utgang, og en stilig, sølvfarget kjøleløsning, som dekker både minnet og prosessoren. I pakken finner du også en CD med all nødvendig programvare og to middels interessante spill.

Rask nok?

Vi satte kortet inn i en ganske standard PC, utstyrt med en 1 GHz prosessor, 256 MB RAM og Asus hovedkort med Intel 815 brikkesett. Det hele styres av Windows XP-operativsystem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer