Creative Graphics Blaster Riva TNT

Det tredje Riva TNT-kortet DinSide tester er et bra og solid produkt med svært god ytelse. Creative tilbyr her en bra pakke med stabile drivere og tilleggsprogrammer.

Publisert

Etter å ha mottatt kortet, gikk vi gjennom de vanlige prosedyrene som installasjon, nedlastning av de nyeste driverne og annet oppsett. Alt foregikk uproblematisk, og på kort tid var kortet klart til test.

I esken finnes det til sammen fire CDer som inneholder drivere, to spill (Incoming og Forsaken) og multimediaprogrammet Scala. Driverne støtter Direct3D og OpenGL-grensesnittene, og finnes i versjoner for Windows 95, 98 og NT. En programvarebasert DVD-dekoder (Creative SoftMPEG-1) følger også med.

Kontrollpanelet som følger med driverne gjør det mulig å stille inn detaljer på 3D-støtten og andre innstillinger.

Windows-ytelse

Riva TNT-kortene er kjent for å være den beste 2D/3D-kombinasjonen på markedet i dag, og Creative Graphics Blaster er intet unntak. Windows-bildet er skarpt og klart, selv om det er litt i det mørke laget. Ytelsesmessig er kortet faktisk det kjappeste på vanlig Windows-grafikk, og får høyere resultat enn EON sitt Banshee-kort.

På mer krevende oppgaver som Photoshop og CAD-programmer, ligger kortet blant de beste, etter kortene fra STB, Matrox og Number Nine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer