Creative I-Trigue L3500

De fleste klarer seg med stereo høyttalere til PCen, men krever du mer enn lommeradio-kvalitet er det nødvendig med et system med sub i tillegg. Creative I-Trigue L3500 er et 2.1 system med både sub og fikse løsninger. Vi har lyttet.

Creative I-Trigue L3500
Publisert
Sist oppdatert

Creative har mange forskjellige 2.1 stereo-systemer med subbass og to satelitter. I tillegg til den "gamle" Inspire-serien og den krafige SoundWorks MegaWorks THX-pakken, tilbyr Creative nå enda en modellserie - I-Trigue. Dette er helt nye konstruksjoner, både når det gjelder valg og bruk av elementer og selve designet. Førsteinntrykket er klart mer "moderne", med mindre kassepreg og flere synlig detaljer i metallfinish.

Systemet vi testet, L3500, er den sorte varianten av den største modellen. Det finnes også en mindre modell, L3300.

Oppkobling

Systemet består av en subbass som huser både selve basselementet og alle de aktive komponentene som delefilter, kontroll og forsterkere. Strømforsyningen er ekstern i form av en trafo med ledninger i begge ender.

Satelittene er høye og smale, er laget i blank, elegant plast med metallfinish og står lett tilbakelent på en fot av metall. Vinkelen er fast, det er ikke mulig å justere denne.

Kontrollenheten har to knapper, den ene styrer av/på og volum, den andre justerer nivået for bassen. Det er to minijacker, en inngang for linjesignal fra f.eks. en MP3-spiller og en utgang for hodetelefoner. I tilllegg er det en USB-kontakt som passer til M-port-kompatible MP3-spillere fra Creative, som f.eks. MuVo NX. Da kan du høre på musikk uten å måtte slå på PCen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer