Creative lanserer Zen Touch

Den nye digitale audiospileren fra Creative har 20 GB harddisk og kan spille musikk kontinuerlig i 24 timer før batteriet må lades.

Publisert
Sist oppdatert

Batterilevetiden har vært et av de største ankepunktene mot Apple iPod. Den nyeste versjonen har fått økt levetiden fra 8 til 12 timer, men det er fortsatt ikke spesielt imponerende, spesielt ikke når konkurrerende modeller kan by på langt seigere batterier. Sist ut er Creative Zen Touch, som har fått et batteri som i følge Creative selv skal sørge for at det skal gå 24 timer mellom hver gang det må lades.

Smartere design

Utseendemessig har den nye spilleren også blitt oppgradert i forhold til tidligere Zen-modeller. Den er glattere, slankere og mer kompakt. LCD-skjermen er dessuten blitt større, og en ny pekeplate skal gjøre navigering i musikksamlingen langt enklere. Det kan trenges, for Zen Touch har plass til inntil 10.000 sanger på den 20 GB store harddisken dersom musikken er kodet i WMA-format. Foruten WMA-format støtter spilleren naturligvis MP3-filer. Kopibeskyttet musikk som er kjøpt via nettet støttes også, vel og merke så lenge formatet er Windows Media (WMA).

Kommunikasjon mot PC skjer via USB 2.0, med en overføringshastighet på ca én sang pr sekund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer