Creative MuVo – Søt og liten MP3-spiller

Denne nye saken fra Creative må være blant de mindre MP3-spillerne på markedet, og den er i hvert fall blant de minst kompliserte. Utviklerne har imidlertid gjort noen kompromisser.

Creative MuVo – Søt og liten MP3-spiller
Publisert
Sist oppdatert

Creative har tidligere imponert oss med sine massive jukebokser som får plass til enorme mengder musikk. Nå er tiden kommet for den andre enden av skalaen – supersmå og ukompliserte spillere. Creative MuVo er et godt eksempel, en MP3-spiller som ikke krever noe installasjon, ikke har display og bare noen få knapper.

MuVo består av to deler. Den ene delen skyves ut, og kobles rett inn i en USB-port. Du trenger ikke å installere noen programmer (med unntak av Windows 98, som krever at du installerer er program fra den medfølgende CDen), og spilleren dukker opp som egen stasjonsbokstav. Da er det bare å kopiere de ønskede MP3- eller WMA-filene over til spilleren, så er vi i gang. Minnet er på 64 MB, noe som gir plass til 14-15 filer.

Den andre, blåfargede delen av MuVo rommet ett AAA-batteri, som følger med.

Kan det bli enklere?

Creative MuVo – Søt og liten MP3-spiller

MuVo har, som sagt, ikke noe display, så du kan ikke se hvilken låt som blir spilt. Spilleren har til sammen seks knapper, for volum, skipping av låter, pause og repeat. Det er med andre ord bare å spille av musikken…

Lydkvaliteten er middels. De medfølgende øreproppene gjengir bass ganske dårlig, og er generelt skuffende. Vi prøvde MuVo med store og dyre hodetelefoner, og lyden ble uten tvil mye bedre – men heller ikke perfekt. Uten mulighet for innstilling av bass- og diskantnivået på selve spilleren blir kvaliteten aldri optimal.

MuVo veier rundt 38 gram, og er på størrelse med en fyrstikkseske. Det er en søt liten MP3-spiller, og vi kan anbefale den til alle som ønsker seg en ekstremt enkel MP3-dings uten at den nødvendigvis har den beste lydkvaliteten. Prisen ligger på rundt 1.400 kroner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer