Creative MuVo NX

Vi liker små MP3-spillere, spesielt hvis de kan mer enn å spille musikk. Creative har nå oppgradert sin lille MuVo, med ganske vellykket resultat.

Publisert
Sist oppdatert

Den originale MuVo-spilleren var en svært god ide: En minispiller som ikke trengte drivere eller installasjon, og som kunne brukes som en liten USB-disk. Enkelt og praktisk.

Den nye versjonen er tilsynelatende lik, men har mange etterlengtede forbedringer. MuVo NX består forstatt av to deler - selve spilleren og en separat del der batteriet plasseres. Spillerdelen har en USB-plugg, og kan settes rett inn i datamaskinen for å overføre filer. Skal du høre på musikk, må du sette den i batteriholderen.

Den mest åpenbare forskjellen fra den forrige MuVo-versjonen er at den nye utgaven har fått et display. Vi ser også flere funksjonsknapper, og basisutgaven av spilleren har 128 MB minne - den første MuVo-modellen hadde 64 MB (det kom en 128 MB-versjon senere).

Flere muligheter

Lydegenskapene er også blitt forbedret. Den opprinnelige MuVo hadde ingen muligheter for å justere lyden. Nå kan du velge mellom flere forhåndsprogrammerte EQ-innstillinger (rock, pop, jazz og lignende). Dessuten kan du foreta dine egne justeringer. Det som er syn er at de medfølgende øreproppene er ganske dårlige, så du får ikke noe særlig utbytte av lydmulighetene, med mindre du kjøper deg et ordentlig headsett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer