Creative Sound Blaster Roar

Selskapets første Bluetooth-høyttaler har flere triks i ermet.

ANBEFALT: Creative har lang tradisjon med lydprodukter, og deres første høyttaler bør vurderes plass på ønskelista i år. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
ANBEFALT: Creative har lang tradisjon med lydprodukter, og deres første høyttaler bør vurderes plass på ønskelista i år. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bluetooth-høyttalere kommer nok til å bli en populær julegave under juletreet i år, og i sommer testet vi seks populære modeller der Logitech og Jawbone trakk de lengste stråene.

Denne høsten har imidlertid en gammel kjenning sluppet sitt første produkt som et forsøk på å erobre dette voksende markedet.

Creative, i årevis kjent som produsent av lydkort og øvrig gaming-utstyr, har nemlig sluppet Sound Blaster Roar – en Bluetooth-høyttaler på størrelse med en reiseradio, men som kan by på to forsterkere og fem høyttalerelementer innabords.

Men den kan så mye mer!

At det er en Bluetooth-høyttaler som kan spille musikk trådløst fra en mobiltelefon, nettbrett eller bærbar PC er én ting – men Creative har lesset på med en god del ekstra funksjoner på Roar:

  • Minnekortleser – Lar deg fylle et micro SD-kort med musikkfiler (MP3, WMA, WAV) som kan spilles av direkte på høyttaleren. Du kan også koble høyttaleren til PC-en og dermed bruke den som en micro SD-kortleser.
  • Opptak: Når du har satt i et micro SD-kort, kan du også bruke Roar som en diktafon.
  • Nødbatteri – Det innebygde batteriet har 6000mAh kapasitet, og om du vil, kan du koble til telefonen eller nettbrettet og lade via Roar. (Les også: Velg riktig nødlader). Creative oppgir åtte timers avspilling på én ladning, som samsvarer godt med våre erfaringer.
  • Håndfri – Roar har innebygd mikrofon slik at du også kan ha bruke den som håndfri-enhet når du snakker i telefonen.
  • Stereo – Om du har to enheter, kan du koble dem sammen via kabel og bruke dem i stereo. Høyttaler nummer to trenger for øvrig ikke å være en Roar så lenge den har en vanlig lydinngang.
  • NFC, slik at du kan pare høyttaleren med den mobile enheten ved å stryke dem inntil hverandre.
  • Nattmodus – Spiller gradvis lavere til den slår seg av – kjekt for deg som liker å sovne til musikk.
  • Sirene – Påkaller definitivt oppmerksomheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer