Creative Zen Micro

Creative dytter inn funksjoner og reduserer størrelsen på sin nyeste musikkspiller. Resultatet er en jukebox som gir mye for pengene.

Publisert
Sist oppdatert

Mange synes iPod mini er en kul og lekker MP3-spiller, en liten musikkmaskin som tiltrekker seg oppmerksomhet og som har en flott brukervennlighet. Men dersom du ønsker flere funksjoner og mer lagringsplass, har Zen Micro fra Creative litt av hvert å by på.

Mikro-størrelse

Det er helt klart iPod mini-markedet Creative forsøker å treffe med denne spilleren. Zen Micro er litt tykkere enn iPod mini, men er til gjengjeld litt kortere. Vektnålen stopper på i overkant av 100 gram for begge spillerne, og spilleren leveres i flere forskjellige farger. Vi synes uansett ikke Zen Micro har like sexy design som iPod mini, men den er likevel behagelig å se på og god å holde takket være sine runde former.

Den innebygde lagringsplassen er derimot 5 GB på Zen Micro, mens iPod mini har 4 GB. Det gir deg altså plass til noen hundre låter ekstra. Og mens iPod støtter formatene WAV, AAC, AIFF, Audible og MP3, støtter Zen Micro WAV, WMA, MP3, ADPCM, samt WMA med kopibeskyttelse (DRM). Sistnevnte gjør det altså mulig å spille musikk du har kjøpt gjennom MSN Music-tjenesten, som nylig ble lansert i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer