Creative Zen NX

Creative kan det med MP3-spillere, og deres nye Zen NX er nok en vinner. Ingen revolusjon her, rett og slett et solid og rimelig produkt.

Publisert
Sist oppdatert

Creative var selskapet som startet trenden med harddiskbaserte MP3-spillere. En gang i tiden hadde jukeboxene en latterlig kapasitet på noen få gigabytes – i dag er det vanlig med opptil 60 GB, og de nye Zen NX-jukeboxene til Creative tilfredsstiller omtrent alle krav du måtte ha til lagringsplass og funksjoner.

Den originale Zen-jukeboxen ble en stor suksess for Creative, og oppfølgeren Zen NX er enda bedre. Den finnes i tre varianter: med 20, 30 og 60 GB disk. Den er også noe mindre og mer funksjonell og forgjengeren.

Formen på Zen NX er ikke spesielt forskjellig fra de fleste andre MP3-jukeboxer – den er kantete, med display foran og funksjonsknapper på sidene. Størrelsen er middels – vi har sett jukeboxer som er mindre, og det finnes også større modeller. Zen NX veier 228 gram og er absolutt en håndterlig dings.

Enklere å bruke

Blant nyhetene i denne utgaven av Zen-spilleren er muligheten for å ta av dekselet og bytte batteri. Utbyttbare batterier er alltid et pluss, da du kan for eksempel ta med deg flere batterier på en lang reise, eller kjøpe nytt batteri hvis det gamle takker for seg.Alle kontrollknappene sitter på sidene av spilleren. Til venstre ser vi volum og av/på-knappene, og back-knappen, som rett og slett tar oss tilbake til forrige menyvalg. På høyresiden finner vi menyknappen og skippeknappene, samt et scrollehjul som styrer menyene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer