Creative Zen Stone Speaker

TEST: Den er liten og søt, har innebygd høyttaler, god kapasitet og koster nesten ingenting.

Publisert
Sist oppdatert

Mange har spådd at rene MP3-spillere går en dyster fremtid i møte, først og fremst fordi mobiltelefonene også blir mer og mer avanserte musikkspillere.

I praksis kan saken vise seg å bli en annen. Markedet for MP3-spillere er fortsatt stort, og Creative er blant aktørene som satser friskt, og har faktisk økt salget den siste tiden.

Teknologien er nemlig blitt så billig og tilgjengelig at mange eier både én, to og tre MP3-spillere, ved siden av mobiltelefonen. At produkter smelter sammen behøver derfor slett ikke å bety at vi får færre dingser å forholde oss til.

Innebygd høyttaler

Creative lanserte nylig modellene Zen Stone Speaker og Zen Stone Plus Speaker.

Som navnene antyder har Creative oppdaget at det kan være situasjoner der en innebygd høyttaler kan være smart. Ikke for lydmessig nytelse, men for eksempel til å spille podkasten eller lydboka lavt i bakgrunnen mens du jobber, eller når du ønsker å gi vennene dine en smakebit på den nye platen du har lastet ned fra nettet.

For lydkvaliteten er som ventet svært begrenset i den innebygde høyttaleren. Den kan sammenlignes med telefonlyd, uten snev av bass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer