CREST GO500- Pentium II

CREST er selskapet som utfordrer DELL med avansert webbutikk og solide produkter. Vi har testet GO500 med 15"-skjerm som viser seg å være en solid bærbar PC som du bør sjekke før du selv skal ut og kjøpe nytt utstyr.

Publisert

CREST er en ny aktør i PC-markedet, og det er derfor betryggende at de bruker samme fabrikk som Siemens og IBM for å skru sammen maskinene sine. Det gjør tiltroen til kvaliteten høyere.

CREST har bygget opp et webbasert salgsapparat som gir kunden mulighet til å sette sammen en PC etter egne spesifikasjoner, på samme måte som DELL. Maskinen vi har hatt inne til test, en GO500, har noen av de beste spesifikasjonene som CREST for tiden tilbyr.

Spesifikasjoner

Maskinen vi testet har en 15"-skjerm som kan vise opp til 1024x768 piksler i 32-biters farger (tilsvarer millioner av farger pluss teksturer), men denne modellen kan også leveres med 14,1"-skjerm. Tastaturet er på 321 cm2 med 88 taster, og pekeredskapet er en styreflate plassert rett foran mellomromstasten, med to knapper er plassert i bue foran selve flaten.

GO500, som har innbygget både CD-spiller (kan leveres med DVD-spiller) og diskettstasjon, veier 3,3 kg og er ca. 30% tyngre enn gjennomsnittet for bærbare PCer vi har testet. Og med volumet på 3532 cm3, ca. 25% over gjennomsnittet, er CREST GO500 å regne som en forholdsvis stor og tung maskin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer