Cubby: Smart og billig nettlagring

Er dette løsningen du har ventet på?

Cubby lar deg synkronisere mapper fra PC-ene dine og nettskyen, men også direkte mellom PC-ene.
Cubby lar deg synkronisere mapper fra PC-ene dine og nettskyen, men også direkte mellom PC-ene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LogMeIn er et selskap som først og fremst er kjent for sine løsninger for å kunne fjernstyre PC-er over Internett, via nettleseren. De står også bak den populære Hamachi-klienten som lager virtuelle, private nettverk av datamaskiner over Internett.

Nå er de på banen med en ny tjeneste, kalt Cubby. Dette er lagrings- og synkroniseringsløsning som skiller seg litt ut fra Dropbox, Google Disk, SkyDrive og de andre populære nettskytjenestene.

Tema: Nettlagring

Uavhengige mapper

For der de fleste kun kan synkronisere innholdet i én mappe med undermapper, kan du med Cubby synkronisere hvilken som helst mappe på PC-en din, ganske enkelt ved å dra og slippe mappene over applikasjonsvinduet. Maksgrensen er fem GB, trenger du mer kan du velge flere forskjellige abonnementer på inntil en TB, mot betaling naturligvis.

I utgangspunktet synkroniseres mappene mot ditt private område på LogMeIns servere, og blir dermed tilgjengelig via nettleseren eller apper på mobilen (iOS og Android). Men hvis du installerer programmet på flere PC-er får du muligheten til å velge en eller flere mapper som vil synkronisere også med disse. Dermed har du lokale kopier av de samme filene flere steder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer