CuteMX

Napster-konkurrenten CuteMX ble tidligere i sommer lagt ned, som et direkte resultat av rettsaken mot nettopp Napster. Nå er programmet tilbake i ny versjon…

CuteMX
Publisert

CuteMX kommer fra det samme selskapet som gav oss det populære FTP-programmet CuteFTP. Med CuteMX kobler du deg direkte opp mot andre maskiner for å laste ned mediefiler, og du har selvsagt fulle søkemuligheter.

Enklere og bedre enn Napster

Hva er det som skiller Napster og CuteMX? Napster-utviklerne har konsentrert seg om én ting, og det er MP3-filer. Med CuteMX kan du utveksle mange forskjellige filtyper – musikk, filmklipp, bilder eller dokumenter. Dette er for så vidt ikke noen revolusjonerende nyhet, både Scour Exchange og Gnutella har denne muligheten.

CuteMX versjon 2.5 representerer ikke noe gjennombrudd når det gjelder fildelingsprogrammer. Den har rett og slett bedre og mer strømlinjeformet og bedre funksjonalitet enn konkurrentene. Du kan lett bestemme hvilke typer filer du vil dele med andre, samt bestemme hvor mange som kan lastes ned og opp samtidig. Søkefunksjonene er også bra og du kan sette inn begrensninger her også. Vi savnet imidlertid mulighet for å begrense søket til raske forbindelser eller en bestemt bitrate, slik det er mulig med Napster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer