D-Link DAP-1320 Wireless Range Extender N300

Har du trådløst som bare rekker nesten hele området? Her er en enkel løsning.

DEKNINGSGRAD: Denne lille pluggen skal kunne utgjøre forskjellen på et godt og dårlig trådløssignal. Funker det? Vi har testet. Foto: Brynjulf Blix
DEKNINGSGRAD: Denne lille pluggen skal kunne utgjøre forskjellen på et godt og dårlig trådløssignal. Funker det? Vi har testet. Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor god dekning man får med en trådløs ruter vil variere. Både ruteren selv, plasseringen og hindringer i rommene, samt påvirkning fra andre trådløse nett gjør det vanskelig å si på forhånd hvor god dekning man vil få.

Noen ganger får man ikke tilstrekkelig dekning, da må man enten flytte den trådløse ruteren eller koble til en enhet som sørger for å utvide dekningsområdet.

Dette kan gjøres på mange måter, med flere forskjellige typer enheter. Den beste er å strekke kabel og sette opp en ny trådløs sender. Det er også den dyreste og mest kompliserte. Den enkleste er å sette opp en "Extender", altså en enhet som utvider dekningsområdet.

Les også: Slik plasserer du den trådløse ruteren

DAP-1320 Wireless Range Extender N300

Denne vesle enheten fra D-Link er laget for å plasseres i ytterkant av dekningsområdet til et eksisterende trådløst nett. Her fanger det opp signalene og forsterker disse, og skaper dermed et større dekningsområde.

En liten hake ved dette må man være klar over: Den kan ikke sende og motta samtidig, derfor blir båndbredden og i praksis overføringshastigheten redusert til halvparten. Men du får dekning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer