D-Link DAP-1353

Sitter du med en eldre trådløs ruter og en ny PC? Vi har testet et meget anvendelig aksesspunkt.

Publisert
Sist oppdatert

Den vanligste løsningen folk handler er en trådløs ruter, hvor både ruterfunksjonen, en svitsj med porter til kablet nett samt trådløst nett er kombinert i samme enhet. Slik var det ikke da de første ruterne dukket opp, da var trådløst enda ikke tilgjengelig. Siden dukket de opp som separate enheter som ble koblet til ruteren.

I dag er det mange som ikke har behov for kablet nett hjemme, fordi alle PCene som brukes har støtte for trådløst, det har etter hvert blitt vanlig også på multifunksjonsskrivere.

Hvis man skal sette opp en trådløs ruter der hvor nettleverandøren allerede har satt opp en ruter byr dette på utfordringer. De er ikke uoverkommelige, men krever at man leser et par brukerveiledninger og skjønner et par ting.

Hvis man vil slippe dette, og heller bare koble til én boks med et enkelt oppsett så er et trådløst aksesspunkt en bedre løsning. Men ikke nødvendigvis billigere.

Enda flere muligheter

Det trådløse aksesspunktet vi har på testbenken er fra D-Link og heter DAP-1353 og kan også løse andre oppgaver. Det kan nemlig også fungere som en Bridge eller Extender.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer