D-Link DI-624 Xtreme G

Ingen av de 108 Mbits-løsningene vi tidligere har testet har fungert helt tilfredsstillende. Derfor var det en sann glede å teste D-Links løsning, som fungerte uten problemer på alle områder. Men "108 Mbit" er fremdeles et stykke unna...

D-Link DI-624 Xtreme G
Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid like hyggelig å åpne esker, pakke ut produktene, ta en kikk på "Quick Installation Guide", og koble opp. Også virker alt sammen helt utmerket!

Hadde alt datautstyr vært slik, hadde det ikke vært noe behov for et nettsted som DinSide Data. Men siden det altså ikke er slik, er det hyggelig å skrive om det...

Xtreme saker

D-Link DI-624 er ruteren, som vi testet sammen med nettverkskortet DWL-G650. Begge tilhører "Xtreme G"-serien av produkter, som skal kunne oppnå 108 Mbit når de brukes sammen.

Ruteren er utstyrt med 4 svitsjede porter for kablet nett og en WAN-port for tilkobling til nettleverandørens boks. Det er ingen ekstra funksjoner som printserver el. lign.

Installasjonen av ruteren foregikk som vanlig ved hjelp av nettleseren, og så snart vi var inne ble vi møtt av en "wizard", hvor vi la inn de forskjellige parametre. Siden vi bruker Telenor ADSL valgte vi PPPoE, la inn brukernavn og passord, samt SSID for vårt trådløse nett. Valg av WEP-nøkkel ble vi også spurt om, eller vi kunne la det trådløse nettet være åpent.

Så var det omstart av ruteren, og etter få sekunder virket alt sammen helt strøkent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.