D-Link DIR-505: Miniruter, lader og mediedeler

D-Links nye DIR-505 gjør tre ting på én gang, i en bitteliten pakke.

TO INNGANGER: Med disse to inngangene kan D-Link DIR-505 både dele internett og media på et trådløst nettverk.  Foto: D-Link
TO INNGANGER: Med disse to inngangene kan D-Link DIR-505 både dele internett og media på et trådløst nettverk. Foto: D-Link Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nettverksveteranen D-Link har lansert sitt nyeste påfunn: DIR-505.

Navnet er ikke akkurat forlokkende, men teknologien kan være det.

Dingsen er ikke mye større enn en vanlig strømadapter, består kun av én klump som plugges inn i kontakten og veier totalt 114 gram. Men den skal ha muskler likevel.

Fire funksjoner, tre hakk

D-Links DIR-505 kan ifølge pressemeldingen gjøre flere forskjellige ting: Forsterke allerede eksisterende trådløse nettverk med sin repeater-funksjon. Sette opp et nytt trådløst nettverk, med internett fra enten et allerede eksisterende trådløst nettverk eller via ethernet-tilkoblingen. Dele medieinnhold gjennom trådløst nettverk, ved å koble lagringsmedier inn i USB-inngangen og bruke D-Links SharePort Mobile-programvare som har apper til iPhone, iPad og Android. Lade opp enheter ved å koble dem på USB-inngangen. Test av Asus EA-N66 – en trådløs ruter med unikt utseende og terningkast seks!

For å få til dette har DIR-505 tre innstillinger: "Router/AP" (setter opp et trådløst nettverk med internett fra ethernet-inngangen, med mediedeling) "Repeater" (forsterker andre trådløse nettverk, ingen mediedeling) "Wi-Fi Hotspot" (setter opp et nytt trådløst nettverk med internett fra andre trådløse nett, med mediedeling)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer