D-Link DIR-615

Har du ikke trådløst eller sitter med en gammel ruter, men vil ikke bruke mye penger?

Publisert
Sist oppdatert

Trådløse rutere har blitt allemannseie, spesielt etter at de bærbare kom ned i pris og foretrekkes av de fleste hjemmebrukere. Vi har dessuten trådløse skrivere, mediespillere og spillkonsoller - nye mobiltelefoner og MP3-spillere får også støtte for trådløst.

Mange har allerede hatt en trådløs ruter i flere år, og har vært fornøyd med den. Men utviklingen har ikke stått stille, både hastigheten og rekkevidden på nye rutere som støtter 802.11n er langt bedre i dag enn da utstyr med 802.11b kom på banen, og forskjellen til 802.11g er også påtagelig.

Har du nylig kjøpt bærbar er det stor sjanse for at denne har støtte for 802.11n. Sitter du da med en eldre ruter får du ikke utnyttet den bærbare, spesielt ikke når du skal kopiere filer mellom andre PCer på hjemmenettet som er koblet til med nettverkskabel.

Da er det kanskje en idé å vurdere å bytte til en raskere ruter?

Billig ruter for hjemmebruk

D-Link har utviklet DIR-615 for bruk på den hjemlige arena, for de som ikke har ekstreme behov. Det er i første rekke lagt vekt på lav pris, enkel installasjon og egenskaper som er aktuelle for den vanlige bruker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer