D-Link DIR 655

Draft-n ruterne blir bedre og bedre og flere modeller dukker opp. Vi har testet den nyeste modellen fra D-Link som knuser forgjengeren.

Publisert
Sist oppdatert

D-Link har ikke hvilt på sine laurbær, siden nye brikkesett dukker opp og konkurrentene seiler opp med potente produkter. De er nå klare med en ny trådløs ruter som har blitt opprustet på flere områder.

Nytt design

Selve designet er vel egentlig ikke nytt, fasongen er nesten identisk med forgjengeren, men fargevalget er totalt forskjellig. Tidligere har D-Links produkter vært i sølv/grå og blågrønt, så kom gamer-ruteren og RangeBooster i "proff" matt sort, men den siste modellen er altså blank hvit, med en kant i sort. Dette gjør den muligens lettere å akseptere visuelt i miljøer der den vil være synlig, kanskje D-Link har tenkte at hvitt er mer gangbart der det er kvinner som har det avgjørende ord? Etter vår mening ser den i hvert fall mer diskret ut. Hvit blank overflate er heller ikke på langt nær så følsomt for synlige fingeravtrykk som den trendy sorte blanke overflaten vi finner på mange produkter.

Tilkoblinger

Her finner vi standard tilkoblinger, 4 LAN-porter og 1 WAN-port.

Det er også en USB-port, men denne kan ikke brukes for tilkobling av enheter som kan deles på nettverket, den er bare for tilkobling til en minneplugg for lagring/lesing av konfigurasjonsdata.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer