D-Link DNS-323

Små kabinetter med harddisker som er tilgjengelige for alle på nettverket er praktisk. Svakheten er at de har vært trege, men D-Links DNS-323 overbeviser.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet en rekke forskjellige kompakte og rimelige løsninger for nettverkslagring (NAS), men ingen av dem har vært helt overbevisende. Noen har vært kompliserte å sette opp, men den største innvendingen er at de har vært tregere enn vi hadde ønsket oss. De er tregere enn eksterne USB 2.0-disker og vesentlig tregere enn diskbruk mellom to PCer på nettet. Selv om boksene også nå kommer med Gbit-nettverk innebygd.

Flaskehalsen har ikke vært nettverket eller selve diskene, men prosessorkraften i den eksterne lagringsenheten som styrer det hele.

Men D-Links siste løsning DNS-323 for nettverkslagring overbeviser med dobbelt så høy ytelse som de raskeste konkurrentene.

Enkel montering

Andre lagringsenheter krever jobbing med skrutrekker både for å åpne kabinettet og for å feste diskene. Med D-Link DNS-323 er det bare å skyve opp og ta av frontpanelet, dytte inn en eller to 3,5" S-ATA disker og sette frontpanelet på plass igjen. Skulle du ønske å ta ut diskene er det spaker på baksiden som løser ut hver sin disk. Enkelt og elegant.

DNS-323 har nettversport med støtte for Gbit-nettverk, men er selvsagt også kompatibelt med 100 Mbit (og 10 Mbit for den saks skyld).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer