D-Link DNS-323

Små kabinetter med harddisker som er tilgjengelige for alle på nettverket er praktisk. Svakheten er at de har vært trege, men D-Links DNS-323 overbeviser.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet en rekke forskjellige kompakte og rimelige løsninger for nettverkslagring (NAS), men ingen av dem har vært helt overbevisende. Noen har vært kompliserte å sette opp, men den største innvendingen er at de har vært tregere enn vi hadde ønsket oss. De er tregere enn eksterne USB 2.0-disker og vesentlig tregere enn diskbruk mellom to PCer på nettet. Selv om boksene også nå kommer med Gbit-nettverk innebygd.

Flaskehalsen har ikke vært nettverket eller selve diskene, men prosessorkraften i den eksterne lagringsenheten som styrer det hele.

Men D-Links siste løsning DNS-323 for nettverkslagring overbeviser med dobbelt så høy ytelse som de raskeste konkurrentene.

Enkel montering

Andre lagringsenheter krever jobbing med skrutrekker både for å åpne kabinettet og for å feste diskene. Med D-Link DNS-323 er det bare å skyve opp og ta av frontpanelet, dytte inn en eller to 3,5" S-ATA disker og sette frontpanelet på plass igjen. Skulle du ønske å ta ut diskene er det spaker på baksiden som løser ut hver sin disk. Enkelt og elegant.

DNS-323 har nettversport med støtte for Gbit-nettverk, men er selvsagt også kompatibelt med 100 Mbit (og 10 Mbit for den saks skyld).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.