D-Link DSM-320

Omsider fikk vi mediespilleren fra D-Link på testbenken, den har jo vært i salg en god stund. Fordelen er at de verste barnesykdommene er over, den oppførte seg stort sett svært overbevisende.

D-Link DSM-320
Publisert
Sist oppdatert

D-link har laget den tynneste mediespilleren hittil, den er ikke så mye tykkere enn en SCART-kontakt. Den får typisk plass på toppen av de fleste andre enheter i mange stereobenker, det eneste du må passe på er at det blir plass til antennen.

Den er også ganske diskret i designet, med en langsgående sort stripe i aluminiumsfronten.

Det eneste som kan være sjenerende, er de blå lysdiodene som lyser bak på-knappen og blinker midt på for å indikere nettverksaktivitet. I stuebelysning er det greit, men i et mørkt rom er jo blå lysdioder som små kniver i øynene...

Installasjon

Det første man gjør med en trådløs mediespiller er å koble den til TVen. DMS-320 har SCART, S-Video og koaks, vi valgte SCART til LCD-TVen vi testet med, og bildet dukket opp uten at vi måtte gjøre noen inngrep. Det var også uproblematisk å koble til med koaks-utgangen, det var ikke nødvendig å velge utgang, alle fungerer samtidg. Slik skal det være.

Det neste er å få den opp på nettverket. Har enheten et godt menysystem er det enkelt å finne ut av. Da er det bare å velge nettverkstilkobling, sette i gang søk og velge blant de trådløse nett som dukker opp. Alternativt at man taster inn SSID hvis man ikke kringaster dette på sitt nett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer