D-Link DVG-5802S (Andybox)

En toppspekket ruter fra D-Link, med norsk firmware!

Publisert
Sist oppdatert

Kravet til rutere for hjemmebruk har ikke blitt mindre med årene. Flere brukere og tyngre bruk krever sitt, og nye løsninger kreves. For å møte disse utfordringene har D-Link kommet med en boks som skiller seg ut fra hovedstrømmen på flere punkter: D-Link DVG-5802S.

Forskjeller

For det første er utseendet annerledes enn de andre ruterne fra D-Link, med avrundete sider og metallisk bånd i bakkant over luftespaltene. Fargen er den samme som på de senere modellene, blank og kremhvit.

Den har to eksterne antenner, den tredje skjuler seg inne i boksen, som bruker selvsagt bruker 802.11.n med MIMO og resten av repertoaret.

På baksiden er det større forskjeller, her finner vi hele 7 porter, ikke bare de vanlige 4 som sitter på prakisk talt alle andre rutere. Alle portene støtter Gigabit nettverk.

Dessuten finner vi to kontakter til analoge telefoner, boksen støtter IP-telefoni og kan ha to separate linjer med hvert sitt apparat.

Den siste kontakten er USB, som bare har støtte for overføring av innstillinger til PCer som skal på trådløst nett med ruteren. Ingen felles lagring er støttet i denne versjonen av firmwaren. Om det kommer noen oppgradering her, slik at den kan brukes til deling av lagring eller skriver, vites ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer