Dagbladet anbefaler å avinstallere sikkerhetspakke

Norton Internet Security lager krøll for brukere av Dagbladets Blink-tjeneste. Oppfordringen deres er klar: fjern sikkerheten, og bli kvitt problemene.

Dagbladet anbefaler å avinstallere sikkerhetspakke
Publisert
Sist oppdatert

Blink-tjenesten til Dagbladet er en såkalt vennetjeneste, der kontaktsøkende mennesker kan finne likesinnede, blant annet gjennom en rekke diskusjonsgrupper. Tjenesten omtales av avisen selv som "Norges største nettsamfunn", med over en halv million besøkende i måneden. Da vi besøkte sidene tidligere i dag, var det rundt halvannet tusen brukere innlogget.

Problemer

Men i den siste tiden har flere brukere rapportert om problemer med innloggingen til tjenesten. Kloke hoder fant raskt ut at disse brukerne hadde mer enn felles interesser på privat plan, de hadde alle installert sikkerhetspakken Norton Internet Security. Blink-administrasjonen i Dagbladet var imidlertid raskt ute med en effektiv løsning. Følgende klare melding prydet forsiden til Blink-tjenesten på Norges største nettsted torsdag morgen:

Nettsamfunnet går foran alt. Også sikkerheten.

Og så spørs det da, hvor lang tid det vil ta før disse brukerne får nye nettproblemer - av helt andre dimensjoner.

OPPDATERT: Dagbladet har i løpet av dagen modifisert oppfordringen, og presenterer nå en langt mindre kontroversielle løsning, nemlig å legge Blink-siden inn i exclude-listen til Norton-pakka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer