Dans med tastaturet

Dance Studio fra MetaCreations er et rart program. Med tastaturet kan du bevege figurer i virkelighetstro dans, legge på rytmer og musikk. Men hva i alle dager kan du bruke dette til?

Dans med tastaturet
Publisert

Første møte med Dance Studio er morsomt. Programmet er annerledes, grafikken er tøff, og naturligvis er det gøy å se at figurer på skjermen beveger seg etter de tastene du trykker på.

I Dance Studio kan du velge mellom seks dansere, du kan stille hud og hårfarge, endre på klær, og velge musikalsk stilart.

Dance Studio kommer med tale, musikk, og muligheter for å spille inn dansen med valgfri danser, og deretter mikse.

Miksingen er nokså imponerende ved at du kan endre bevegelsene i ettertid, og skifte kameravinkler og lyssetting innen du lagrer filen din.

Naturtro bevegelser

Figurene i Dance Studio har svært naturlige bevegelser, og grunnen til dette er såre enkel: I utviklingen av programmet benyttet man profesjonelle dansere som fikk sensorer festet til ben og armer. Bevegelsene som ble spilt inn ble lagt over på tegnede figurer, og Dance Studio ble til virkelighet.

Du kan lage din egen musikk

Dance Studio kommer med et eget program, som gir deg mulighet til å kombinere lyder slik at de blir til et musikkspor. Du kan endre takt og volum, og lagre resultatet som wav-filer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer