DaPlayer - Gratis Blu-ray spiller

Den er gratis, men den er ikke en boks. Du må laste den ned.

DaPlayer - Gratis Blu-ray spiller
Publisert
Sist oppdatert

Programmer for å spille av mediefiler finnes det mengder av, i tillegg til Windows Media Player som følger med operativsystemet. Hvis du trenger et mediespillerprogram i tillegg er det fordi du skal spille av spesielle formater eller fordi programmet har spesielle egenskaper du er ute etter.

Hva er det Windows Media Player i Windows 7 ikke spiller? Den tar nær sagt alle utbredte lydformater, og spiller nå alle HD-formater helt utmerket, bortsett fra MKV-filer og Blu-ray plater.

Og dette er jo poenget, dette er formater som er svært viktige for mange brukere.

Les også: Slik får du spilt av filen

DaPlayer

Dette avspillerprogrammet har store ambisjoner. Det skal spille alt som er av formater, og koster ingen ting. Programmet kommer fra Digiarty som er store på videokonvertering.

Dessuten er dette den eneste gratis Blu-ray spilleren for Windows.

Det har dessuten over 450 kodeker innbakt i programmet, støtter opptil 8 kanalers lyd, spiller alle DVD-regioner (regionfri altså) og bruker lite prosessorkraft.

Hvordan fungerer det?

Programmet lastes ned og installeres uten dikkedarier, vi testet på fire forskjellige maskiner, både med BD-spiller koblet til med USB og med SATA, interne og eksterne lydkort og på forskjellige prosessorer, fra gamle Core 2 Q6600 til Core i5.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer