Data DVD-discman fra Sony

Ikke lenge etter at Sony lanserte sin DVD-discman DPB-V30, kommer de med enda en ny modell. Sony DPB-D50 kan i tillegg benyttes som en DVD-ROM-leser for både stasjonære og portable PCer. Med sin lave vekt og batteridrift, kan du ta med deg store datamengder hvor som helst.

Data DVD-discman fra Sony
Publisert

Akkurat som Sony DPB-V30, kan den nye DPB-D50 spille musikk-CDer og vise DVD-filmer hvor som helst. Du kan kombinere den med Sony Glastron - de nye brillene med innebygget LCD-skjerm og se en film på bussen eller i passasjersetet på vei til hytta. Det er litt vanskelig å se en film mens du jogger, men da kan du høre på musikk istedenfor.

Nå også som DVD-ROM

Det nye med Sony DPB-D50 er muligheten til å koble den til PCen. Den har et helt standard SCSI-2 grensesnitt, og det følger med et SCSI PCMCIA-kort som gjør tilknytningen til din bærbare PC helt problemfri.

Takket være SCSI-tilknytningen, kan du også koble den til en helt vanlig stasjonær PC hvis du har et SCSI-kort fra før. Ytelsen på en DVD-ROM-plate er omtrent som førstegenerasjons DVD-ROM-lesere. Den leser DVD-ROM-platene med 1X DVD-hastighet. Det tilsvarer 8X CD-ROM eller ca. 1350 KB pr. sekund. Vanlige CD-ROM-plater leser den med 4X hvis den går på batterier og 8X hvis den er tilknyttet strømnettet.

Selv om den ikke har verdens beste ytelse er bruksområdet enormt. Den lave vekten (570 gram) og batterilevetiden på 3,5 timer er stikkordet. Sony Norge forteller oss at den vil være i salg i desember, og at den vil ha en veiledende pris på kr 7.995,- (kr 9.430,- inkl. mva).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer