Datakjeden 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.Datakjeden har tradisjonelt gjort det bra i våre PC-tilbud, og dette er intet unntak. Inni CoolerMaster-kabinettet har de puttet inn et hovedkort fra Asus med Intel P35 brikkesett, 4 GB RAM og en 3,0 GHz dobbeltkjerneprosessor (E8400) fra Intels nye linje.

Det er heller ikke spart på skjermkortet. Er du sugen på spilling vil nVidia GeForce 8800 GT passe fint til 22-tommerens oppløsning på 1680 x 1050 punkter.

Alt i alt et jevnt over godt tilbud fra Datakjeden, uten direkte svake punkter.

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.

Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:

Datakjeden februarKomplett.no februarMamoz Data februarMPX februarMulticom februarNetshop februarPCutstyr.no februarPS.no februar

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer