Datakjeden 2008-07

Lenke til butikken

Publisert

.Datakjeden trår som alltid friskt til. I sitt vante CoolerMaster-kabinett har denne gangen presset inn et Asus-hovedkort (P5N-D) som kan kjøre to grafikkort i SLI. Dette er paret med en Core 2 Duo E8400 - en meget populær tokjerneprosessor fra Intel - og 4 GB RAM.

Et annet sted ikke Datakjeden har spart på kruttet er grafikken - her finner vi GeForce 260 GTX som tilhører nVidias nye 200-serie.

Den medfølgende Asus-skjermen på 22 tommer har kort responstid og med en oppløsning på kun 1680 x 1050 punkter bør selv de mest krevende spillene gli fint på denne PC-en. Men i dag vet vi også at mange foretrekker en 24-tommers skjerm med høyere oppløsning.

Totalt et fint tilbud fra Datakjeden, men for noen vil kanskje ikke den "lille" skjermen friste. Diskplassen er også kun det halve av hva vi finner på flere av de andre tilbudene - der de fleste riktignok har svakere grafikkløsninger.

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikk Tekniske data helt nederst i denne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer