Daxter

SPILLTEST: Den frekke, lille gnageren kommer ut av skyggen til Jak, og leverer en av de mest underholdende plattformeventyrene på lenge.

Publisert
Sist oppdatert

Jak & Daxter har vært et radarpar i ganske mange år nå. Deres varierte eventyr på PlayStation 2 har fenget mange, selv om nylige Jak X føltes mindre gjennomført enn det burde.

Daxter tar det tilbake til røttene. Dette er klassisk plattforming, ikke mer, ikke mindre. Absurde verdener, logiske utfordringer, urealistiske våpen og komplekse bosser er på plattformsjangerens naturlige sjekkliste, og Daxter krysser av på samtlige. Med andre ord gjør ikke spillet noe særlig for å forandre sjangeren, men leverer underholdning som sitter, som gir oss passe mange timer med kos.

Det bemerkelsesverdige med Daxter er at dette spinoff-produktet, som havnet på PSP-plattformen, kunne fort blitt nok en billig og uinspirert lett-utgave av sine PS2-baserte storebrødre. Men utviklerne har forbløffende nok klart å gjøre Daxter til et spill som står fullstendig på egne bein.

Så hva slags trøbbel er det det plagsomme, lille dyret har havnet nå? Spillet finner sted mens Jak sitter i fengsel, og Daxter vandrer rundt i Haven City på jakt etter jobb. Og jobb får han – hans nye oppgave er å utrydde insekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer